Facebook
 
Next Episode

Fontos infók a következő évadról:

- Danielle (és Leah) nem fog főszereplőként visszatérni a negyedik évadban.
- A negyedik évad a midseason kategóriába került.
- A The Originals elvileg 2017 januárjában fog visszatérni, kevesebb résszel, várhatóan 10-16 epizódszám között.  A részek számát egyelőre még nem közölték hivatalosan!
- Az írók ugyan lassan már összeülnek, de a színészek egészen júliusig szabadok.

Ez ugyan még nem búcsúbejegyzés de szeretnénk itt is megköszönni, hogy velünk tartottatok, minket választottatok forrásnak a The Originalssal kapcsolatban.

 
Projects

                           Race to Win

Karakter: Hannah Rhodes
Státusz: Elkészült
Premier: 2016

Tartalom             Előzetes               Képek


   16 South

  Karakter: Katie Baker
 Státusz: Előkészítés alatt
  Premier: ?


                         Fuck The Prom

Karakter: Maddy
Státusz: Utómunkálatok
Premier: ?

     Tartalom            Előzetes                   Képek

 

 
Címkék

A leggyakrabban használt címkéink a könnyebb áttekintés érdekében itt megtalálhatóak, így nem kell végig böngészned a híreket, ha csak egy valami érdekel. ;)

Danielle Louis The Originals Epizódismertetők Kulisszatitkok Galéria Race to redemption Kol Davina Kolvina Sneak Peek

 
Barátaink <3

Megéri benézni hozzájuk, mi mindennap megtesszük! :)

 

 
Chat

Az oldalt KÉT (Angie, Cat) szerkesztő szerkeszti, kérjük ezt vedd figyelembe a megszólításnál!
Elite csere kérésre itt van lehetőség, nyugodtan jelentkezz, egyetlen feltételünk, hogy igényes legyen az oldalad! :)
Ne hirdess, ám ha mégis figyelmeztetés nélkül töröljük az üzeneted!

 
Elite

 

 
Site

Danielle Daily

Téma: Danielle Campbell
Szerkesztők: Angie és Cat
Elérhetőségeink: @
Nyitás: 2015. 01. 03.
Zárás: Nem tervezett
Frissek: Hetente többször is
Design: katie
Forrás:  x x x x
Host: G-portal
Köszönet (a CSS kódokért): x

 

Az oldal nem áll kapcsolatban Danielle Campbell-lel, családjával, barátaival. A Danielle Daily egy sima rajongói lap, az üzemeltetéséből hasznunk nem származik. A honlapon lévő információk, képek mind saját gyűjtés (ez esetben a forrás is megtalálható) vagy saját készítés. Az oldal tartalmának másolása TILOS.

 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Főoldal

3x19 Kulisszatitkok

2016.05.03. 17:44, Angie
Címkék: Kulisszatitkok

A "No More Heartbreaks" című rész kulisszatitkos cikkében kaptunk pár mondatot a a most nagy veszélyben forgó karakterről, Davináról:

És itt jön a kérdés: mi a helyzet Davinával?  Nos, még mindig van itt egy kis történet, ami elmesélésre vár. A sorozat következő részeiben kiderül.

Illetve Julie megosztotta a gondolatait a halállal kapcsolatban és elköszönt a Camille-t alakító Leah Pipes-tól:

A halál megrémiszt. Ijesztőnek, hidegnek, magányosnak érzem, és sokszor tart fent éjszaka ez a gondolat. Nem ugrom ki repülőkből, nem száguldozok a kocsimmal, és nem csinálok semmi olyasmit ami hamarabb előidézné a halált, mint ahogy meg van írva. Viszont nagyon szeretek írni róla. A halál az egyik kedvenc történetem. Írott formában megtudom találni benne a szépséget. A békét, a kedvességet, a szeretetet és a búcsú finomságát. Ez lenne a valódi élet? Nem hiszem. De jó belegondolni ebbe. És talán az éjszaka is kevésbé ijesztő így.

Ebben az epizódban szembe kellett néznünk azzal a feladattal, hogy búcsút mondjuk Leah Pipes-nak és a karakterének, Camille-nek. Leah az egyik legelkötelezettebb, legprofibb, legviccesebb és legtehetségesebb színész, akivel valaha is dolgoztam. És nem utolsósorban nagyon jó borozgató társ is. Soha nem szerettem olyan színészeket kiírni akiket kedvelek, mégis sajnos rengetegszer nézek szembe ilyen feladattal. A legnehezebb dolog egy író számára (vagy legalábbis nekem), hogy külön válassza a színésszel és a karakterével való kapcsolatát. Az író felelőssége, hogy felismerje, amikor egy karakter története már a végéhez ér. És amikor ez az idő eljön, a színész iránt érzett szereteted miatt tovább próbálkozhatsz - akár évekig - , hogy életben tartsd a karaktert. Vagy véget vethetsz a karakter sorsának, beismered, hogy a történetnek mi tehet jót, és reméled, hogy a volt munkatársad és barátod még szívesen megiszik veled néha-néha egy pohár bort. Nyugodj békében Camille, és sok sikert a jövőben is, Leah Pipes.

Julie Plec gondolatai után pedig ezúttal Michael Narducci oszt meg velünk egy kis kulisszatitkos történetet. Történt ugyanis, hogy a sorozat forgatását egy ünneplő tömeg zavarta meg, akik nem nagyon foglalkoztak azzal, hogy a közelben egy fontos jelenet forgatása zajlik.

Michael Narducci: "Az utolsó Klaus-Cami jelenetek a Francia Negyedben voltak és Madison-ban vettük fel, ami egy órányi utazásra van Atlantától. Egy gyönyörű történelmi vendéglő előtt forgattunk, ahol éppen egy esküvői parti is zajlott. Mindenképp be szerettük volna fejezni a forgatást, még ebédszünet előtt. Leah mindent beleadott, egy fárasztó és érzelmes jelenet volt és a könnyek csak folytak le az arcán. Majd ünneplő emberek jöttek ki a vendéglő kijáratán, és minden ötödik másodpercben valaki elkezdett kiáltozni és fütyürészni. És elérkezett az a pont, amikor Leah is udvariasan azt mondta, hogy álljunk le, hiszen a felvétel így használhatatlan és a zaj miatt képtelenség beleélni magad a jelenetbe.

Időközben néhány stábtag csendet kért, de csak mogorva, inkább részeg partizók szembeszállásával találták magukat szembe. Franklin (stábtag ha minden igaz) azt mondta, hogy legálisan semmit nem lehet tenni ez ellen, és senkit sem akar kitenni annak a veszélynek, hogy összetűzésbe kerüljön az egyre agresszívabbá váló emberekkel.

Elmondhatatlanul dühös voltam, szóval fogtam magam és odasétáltam ahhoz a tömeghez, ami a hotel első erkélyénél összegyűlt. Hatan iszogattak az erkélyen, és több tucat ember pedig lent állt a járdánál, és a barátaiknak kiabáltak felfele. "Sziasztok. Én vagyok az egyik írója és producere ennek a sorozatnak, és a barátaim egy nagy jelenetre készülnek. Egy karakter halála. Nagyon érzelmes és nehéz jelenet, és sajnos egyik felvételt sem tudjuk használni amíg ordibáltok. Csendbe tudnátok lenni öt percig, hogy utána a csapatunk eltudjon menni ebédelni, és aztán ti is olyan hangosak lehettek, amilyenek csak akartok."

A hangom betöltötte a teret. Dühös, ideges, és eléggé bosszús (voltam) ahhoz, hogy elkövessem azt a hibát, hogy ezek az emberek egy bosszantó Hollywoodi alaknak higgyenek. Nem is volt kétség, hogy annak tűntem. Az összegyűlt csoport tagjai felemelték a szemöldöküket és vállat vontak. Az egyik srác vigyorgott és azt mondta, hogy ez az én problémám.

Aztán egy másik srác megkérdezte, hogy milyen sorozatról van szó. Elmondtam neki, de ő erre csak zavarodottan és csalódottan nézett, majd megkérdezte, hogy mi az a The Originals? Ez szíven ütött.

De aztán egy elegáns öltözetű fiatal lány is kijött az erkélyre, aki boldogan megkérdezte: "The Originals? Imádom azt a sorozatot. Ki haldoklik? Ne, inkább ne mond el." Majd úgy ránézett az előbbi fiúra, aki megkérdezte, hogy micsoda az a The Originals, hogy végül az egész tömeg eloszlott és továbbállt.

Mikor megfordultam, hogy én is elmenjek, akkor jöttem rá, hogy többen (a stábból) is látták ezt a jelenetet. És úgy éreztem, ha tovább fajult volna a helyzet, mindenki a védelmemre sietett volna. Bevallom, hogy megkönnyebbültem, és nagyon hálás voltam ezért.

Ezután visszasiettem a felvételhez, és amikor Millicent elordította magát, hogy felvétel, attól a pillanattól kezdve mindenki csak Leah-ra és Joe-ra koncentrált, és hogy hogyan törik össze milliónyi darabokra a szívünket. Az egyik legjobb felvétel, amit valaha is felvettünk."

 

Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG